• BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Afyonkarahisar'da Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Gözaltında

Afyonkarahisar'da Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Gözaltında

ASAYİŞ 4.07.2025 17:29:26 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen rutin uygulama noktasında yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon, şehirdeki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirildi.


Otobüste Yapılan Arama


Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otobüs içerisinde yaptığı detaylı aramada toplamda 1 adet, 3 adet, 6 adet ve 8 adet sentetik ecza maddesi buldu. Bu sentetik ecza maddeleri, yasa dışı yollarla taşınmakta olduğu tespit edildi.


Şüpheli Gözaltına Alındı


Ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak O.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.


Uyuşturucu İle Mücadele Devam Ediyor


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretini önlemek ve şehirdeki güvenliği sağlamak amacıyla uyuşturucu operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Emniyet yetkilileri, bu tür uyuşturucu operasyonlarının devam edeceğini vurguladı.

  • Pazar 35.6 ° / 17 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 33.6 ° / 19.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu