9212,12%-0,02
39,07% 0,22
44,29% 0,20
4166,06% 0,70
6634,28% 0,00
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Polis Eşleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 29 Mayıs – 01 Haziran tarihleri arasında Ankara Anıttepe Polis Akademisi Şehit Kübra Doğanay Spor Salonu’nda düzenleyecekleri kermesin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kermes, önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak dikkat çekiyor.
Kermesin temel amacı, sosyal sorumluluk projelerine destek sağlamak ve Afyonkarahisar halkıyla dayanışmayı güçlendirmek. Dernek yetkilileri, kermeste çeşitli el sanatları, yöresel ürünler ve gıda ürünlerinin satışının yapılacağını belirtti.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis eşleri, kermese yoğun bir şekilde hazırlanıyor. El sanatları ürünlerinin üretimi, yöresel ürünlerin temini ve salonun düzenlenmesi gibi konularda titiz bir çalışma yürütülüyor. Polis eşleri, kermese olan ilgiden memnuniyet duyduklarını ve başarılı bir etkinlik gerçekleştirmek için gayret gösterdiklerini vurguladı.
Kermes, 29 Mayıs – 01 Haziran tarihleri arasında Ankara Anıttepe Polis Akademisi Şehit Kübra Doğanay Spor Salonu’nda ziyarete açık olacak. Halkın yoğun katılımının beklendiği kermeste, çeşitli etkinlikler ve sürprizlerin de yer alması planlanıyor.
Polis Eşleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla bölgedeki toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sağlıyor. Dernek, benzer etkinliklerle toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek farkındalık oluşturmayı ve destek sağlamayı hedefliyor.