9243,49%-0,68
38,44% 0,01
43,90% -0,08
4096,33% -0,86
6613,93% 0,37
Afyonkarahisar Belediyesi, Uluslararası Afyonkarahisar 1 Kocatepe Tiyatro Festivali öncesinde belediye bünyesindeki Şehir Tiyatrosu'ndaki hazırlıkları titizlikle yürütüyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal, festival öncesinde Şehir Tiyatrosu'nu ziyaret ederek hazırlıkları yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Burcu Köksal, tiyatro festivalinin önemine değinerek, hazırlıkları yakından takip ettiğini belirtti. Festivalin, Afyonkarahisar'ı uluslararası arenada temsil ettiğini vurgulayan Köksal, bu nedenle tüm hazırlıkların eksiksiz bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
Festival öncesi son kontrolleri yapan Başkan Köksal, Şehir Tiyatrosu'nda görevli tüm ekibe teşekkürlerini sundu. Köksal, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Uluslararası Afyonkarahisar 1 Kocatepe Tiyatro Festivali öncesi Belediye Şehir Tiyatromuzdaki hazırlıkları yerinde inceledik. Perde açılmadan önce emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum."
Belediye Başkanı Köksal, Afyonkarahisar'ın sanat ve kültür alanında gelişmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Köksal, "Sanatla büyüyen bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz" diyerek, bu alandaki vizyonunu ortaya koydu. Afyonkarahisar Belediyesi, bu festival ile sadece tiyatro severlere değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlere de unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.