10903,91%1,63
42,35% 0,05
48,84% -0,44
5566,17% 0,51
9301,82% 0,93
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehrin trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım güvenliğini artırmak amacıyla hayata geçirilen Hamburger Kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Burcu Köksal, yapımı devam eden projede incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin şehrin trafik yükünü hafifletmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için hayata geçirildiğini belirtti.
Köksal, yaptığı açıklamada, Hamburger Kavşak düzenleme çalışmasının en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağını müjdeledi. Bu proje ile bölgedeki trafik akışının rahatlamasının hedeflendiğini ifade etti.
gibi önemli kazanımlar bekleniyor.
Afyonkarahisar halkı, projenin tamamlanması ile birlikte daha rahat ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayacak.