-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,01% 0,05
-
GRAM ALTIN
7309,15% -0,36
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
İlginizi Çekebilir
Afyonkarahisar'da Trafik Güvenliği İhlaline Sıkı Müdahale
Afyonkarahisar'da Trafik Güvenliği İhlaline Sıkı Müdahale
Motosiklet Sürücülerine Ağır Ceza
Afyonkarahisar'da, şehir merkezinde akrobatik hareketler yaparak ve yüksek sesle araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 3 motosiklet sürücüsü, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Sürücülere toplamda 34 bin 278 TL idari para cezası kesilirken, 2 motosiklet de trafikten men edildi.
İhbar Üzerine Hızlı Operasyon
Olay, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine gerçekleşti. İhbarı değerlendiren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından yapılan incelemeler ve saha ekiplerinin hızlı takibi sonucu söz konusu sürücüleri kısa sürede tespit etti ve yakaladı.
Tespit Edilen İhlaller ve Uygulanan Yaptırımlar
Yapılan kontrollerde sürücülerle ilgili bir dizi ihlal tespit edildi. Bu ihlaller ve uygulanan cezalar şu şekilde:
- Gürültülü ve saygısızca araç kullanmak
- Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek
- Bir motosikletin plakasız olarak trafikte seyretmesi
Bu ihlaller nedeniyle 3 sürücüye toplam 34.278 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, ihlalde bulunan 3 motosikletten 2'si trafikten men edilerek otoparka çekildi.
"Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Edecek"
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, trafik güvenliğini ve vatandaşların huzurunu tehdit eden her türlü eyleme karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Ekiplerin, benzer ihlallere yönelik denetim ve kontrol faaliyetlerini aralıksız sürdüreceği bildirildi.
- Perşembe 11.3 ° / 0.4 ° Güneşli
- Cuma 11.3 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false



