Tarih: 21.04.2025 16:16

Afyonkarahisar'da Trafik Güvenliği ve Yaya Önceliği Artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da Şehir İçi Ulaşım Çalışmaları Sürerken Trafik Güvenliğine Odaklanılıyor


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehir içi ulaşımın iyileştirilmesi ve trafik güvenliğinin artırılması için yapılan çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Köksal, hem araçlar için güvenli geçişin sağlanmasına hem de yayaların huzurlu bir şekilde hareket edebilmesine yönelik projelerin devam ettiğini vurguladı.


Yayalar İçin Güvenli Geçişler


Belediye Başkanı Köksal, "Afyonkarahisar'da yaya önceliğine büyük önem veriyoruz. Şehir merkezindeki yaya geçitlerinin sayısını artırarak ve mevcut geçitleri daha güvenli hale getirerek yayaların can güvenliğini sağlamak en önemli hedeflerimizden biri." ifadelerini kullandı. Köksal, yapılan çalışmaların sadece yeni yaya geçidi açmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda mevcut geçitlerin aydınlatılmasının, trafik işaretlerinin iyileştirilmesinin ve engelli vatandaşların erişiminin kolaylaştırılmasının da önemli olduğunu belirtti.


Araçlar İçin Akıcı Trafik


Köksal, araç trafiğinin akışını hızlandırmak için de çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu projelerin arasında şunlar yer alıyor:


Belediye Başkanı Köksal, "Afyonkarahisar'ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alarak en iyi çözümleri üretmeye gayret göstereceğiz." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —