Tarih: 25.04.2025 16:23

Afyonkarahisar'da Türkü Şöleni: Kültürümüz Buluşmaya Hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da Türkü Dinletisi Düzenleniyor


Afyonkarahisar Belediyesi, 27 Nisan Pazar günü Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi Belediye Konferans Salonu’nda bir türkü dinletisi düzenleyecek. Etkinlikte konuk sanatçı olarak ünlü türkücü Sefa Karataş sahne alacak ve vatandaşlarımıza unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.


Kültürümüze Sahip Çıkıyoruz


Belediye, bu dinletiyle Türk kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma misyonu doğrultusunda önemli bir adım atıyor. Türküler aracılığıyla vatandaşların kültürel bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan etkinlik, hem eğlenceli hem de anlamlı bir buluşma olacak.


Dinletinin Detayları



Türkülerin Büyülü Dünyası


Sefa Karataş’ın performansı ile dinleyicilere türklerin derinliklerini yaşatacak olan bu etkinlik, Afyonkarahisar'da kültürel bir şölen atmosferi yaratmayı hedefliyor. Türküler, Anadolu’nun zengin mirasının önemli bir parçası olarak kabul ediliyor ve bu dinleti ile bu mirasın korunması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.


Vatandaşlar Davet Ediliyor


Afyonkarahisar Belediyesi tüm vatandaşları bu güzel etkinliğe davet ediyor. Türkülerin coşkulu dünyasına katılmak isteyenler, Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi Belediye Konferans Salonu’nda buluşarak unutulmaz bir akşam geçirecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —