16255,22%1,84
43,41% 0,03
52,05% -0,37
7347,62% 1,72
12147,44% 3,94
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.
Operasyon kapsamında, 38 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde ile 1 gram uyuşturucu madde bulundu. Ayrıca, şüphelilerin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile imalat aşamasında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet makas ve kimyasal madde şişesi ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan Ö.K. ve O.O. isimli şahıslara, Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem uygulandı. T.A. isimli şahıs ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının suç ve suçlulara karşı kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.