14169,14%-0,48
42,92% 0,18
50,55% -0,18
6233,54% 1,03
10015,01% 0,28
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Müdür Yardımcıları ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş başkanlığındaki Yılbaşı Tedbirleri toplantısına Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden katıldı.
Genel Müdürlük toplantısının ardından, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol başkanlığında ildeki yılbaşı tedbirlerini değerlendirmek üzere yerel bir toplantı düzenlendi.
Toplantıda, Afyonkarahisar genelinde vatandaşların yeni yılı huzur ve güven içinde geçirmesi için alınacak tedbirler ele alındı. Gün boyu uygulanacak olan güvenlik tedbirleri kapsamlı bir şekilde planlandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 7/24 esasına göre göreve hazır olduğunu bildirdi.