• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda Aşure Dağıtımı Yapıldı

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda Aşure Dağıtımı Yapıldı

GÜNDEM 5.07.2025 20:33:35 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da Vatandaşlara Aşure İkramı


Afyonkarahisar Valiliği ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle Zafer Meydanı'nda vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Etkinlik, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.


Programa Katılımlar


Aşure ikram programına, Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu da katılarak etkinliğe destek verdi. Programda, Vali Yardımcısı Ateşoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve ikram edilen aşureyi paylaştı.


Aşure'nin Anlamı ve Önemi


Aşure, özellikle Muharrem ayında yapılan, bereket ve paylaşımın simgesi olan geleneksel bir tatlıdır. Aşure ikramı, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine katkı sağlamaktadır.


Vatandaşlardan Tam Destek


Zafer Meydanı'nda düzenlenen aşure dağıtımı etkinliğine katılan vatandaşlar, Valilik ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bu anlamlı etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Etkinliğin, toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirttiler.

  • Pazar 31.1 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Salı 34.6 ° / 17.3 ° Güneşli