• BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,17% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4335,84% 1,23
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

AFYONKARAHİSAR'DA, BÜLENT ECEVİT PARKI AÇILIYOR

Örnekevler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Garnizon alanındaki Bülent Ecevit Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. Bülent Ecevit Parkı’nın açılış töreni 30 Mayıs 2025 Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 26.05.2025 13:46:00 0
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisarlı hemşehrilerinin yararına olan her projenin arkasında olduğunu söyleyerek açılış törenine tüm hemşehrilerini davet etti.

“HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER PROJENİN ARKASINDAYIM”

Başkan Köksal, “Afyonkarahisar’da hemşerilerimizin güzel vakit geçirebilecekleri, yeşil alan olarak kullanabilecekleri her yer için uğraşıyoruz. Bülent Ecevit Parkı’mız, yapımı uzun süredir devam eden bir yer. Göreve geldiğimizden bu yana, yapımı devam eden projelerin, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yararına olanlara devam edeceğimizi belirtmiştik. Burada da yeşil alan ihtiyacını karşılamak, çocukların, gençlerin, kadınların, emeklilerin ve tüm hemşerilerimizin güzel vakit geçirebilecekleri bir alanı Afyonkarahisar’a kazandırmak için çalıştık” dedi.

BÜYÜK DEVLET ADAMI ECEVİT

Belediye Başkanı Köksal, “Bu parkımıza Cumhuriyet Halk Partimiz’in önceki dönemlerde Genel Başkanlığını yapmış, iki kez Başbakanlık görevini üstlenmiş Merhum Bülent Ecevit’in ismini verdik. Merhum Ecevit, iki Kıbrıs Çıkarması’na imza atmış ve emperyalizmin ambargo tehdidine karşı ‘Biz milliyetçiliği Afyon’un haşhaş tarlalarına yazdık’  demiştir” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN KÖKSAL'DAN ÖZEL DAVET

Bülent Ecevit Parkı’nın açılış töreni için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu davetliler arasında yer alıyor.

  • Cumartesi 34.2 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Pazar 35.6 ° / 17 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı