• BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,49% 0,25
  • EURO

    34,53% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2495,13% 0,50
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65

Afyonlu sporcularla destek

Birevim tarafından hayata geçirilen “Bir Gelecek” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyonlu sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.

SPOR 8.10.2020 18:27:00 0
Afyonlu sporcularla destek

Birevim, Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde “Bir Gelecek” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyon’da faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipman desteğinde bulunuldu.

Program, heyetin Afyon Valisi Gökmen Çiçek’i ziyareti ile başladı. Ziyarette Afyon Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Afyon Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Derici, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Şenel hazır bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Afyon Valisi Gökmen Çiçek, katkılarından dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya ve beraberindekilere teşekkür etti.

“SPOR, GELİŞİME KATKI SAĞLAR”

Program daha sonra Afyon Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzi Derici’nin da katılımıyla Afyon Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam etti.

Burada bir konuşma yapan Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay: “Çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesinde spor çok önemli bir katkı sağlar. Sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, bilişsel, sosyal ve kişisel gelişiminde de spor, önemli bir rol oynar. Bu sebeple masa tenisi ekipmanı desteği programımızın 11.sini Afyon’da düzenledik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya, Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ederim”dedi.

Program plaket takdimi ile sona erdi.


  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli