• BIST 100

    9390,51%1,20
  • DOLAR

    38,74% 0,39
  • EURO

    43,40% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4146,90% 1,06
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Afyon’un eğitim çıtasını hep birlikte yükselteceğiz

Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2022 yılı akademik başarı istatistiklerini paylaşarak önümüzdeki yıllarda başarı çıtasını yükseltmek için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

EĞİTİM 28.12.2022 22:28:00 0
Afyon’un eğitim çıtasını hep birlikte yükselteceğiz

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Eğitim-Öğretim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında yapılan Eğitim-Öğretim değerlendirme toplantısına; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve merkeze bağlı tüm okul/kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ve sunumunu yapan Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2022 yılı akademik başarı istatistiklerini paylaşarak önümüzdeki yıllarda başarı çıtasını yükseltmek için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ise eğitimde kalite ve nitelikli bir nesil yetiştirmeye vurgu  yaptı. Vali Yiğitbaşı konuşmasında; “Akademik başarının daha da perçinlenmesi için çocuklarımızı bir bütün olarak ele almalı her alanda gelişmeleri için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Doç. Dr. Yiğitbaşı'nın konuşmasının ardından okul müdürlerinin görüş ve düşüncelerini paylaşmasıyla toplantı sona erdi.

  • Pazar 21 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.8 ° / 8.4 ° false
  • Salı 16.7 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı