Afyonkarahisar Milli Emlak Müdür Vekili görevinde iken Bitlis iline Milli Emlak Müdürü olarak atanan Oğuzhan Serhat Baş’a Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından anlamlı bir teşekkür belgesi takdim edildi. Üzücü tayin nedeniyle;
Afyon’un sevilen müdürü Baş’a en anlamlı teşekkür belgesi
Afyonkarahisar Milli Emlak Müdür Vekili görevinde iken Bitlis iline Milli Emlak Müdürü olarak atanan Oğuzhan Serhat Baş’a Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından anlamlı bir teşekkür belgesi takdim edildi.
Üzücü tayin nedeniyle; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde Şehit Babaları Fuat Saraç, Süleyman Üye ve Gazi Cihan İlhan ile birlikte Milli Emlak Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’a bir veda ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette Müdür Baş’a, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin üzerinde özel şeref madalyasının bulunduğu bir teşekkür belgesi takdim edildi.
KAMU MALINA HEP SAHİP ÇIKTI
Ziyarette konuşan Başkan Kumartaşlı; “ Değerli müdürümüzün tayininden dolayı hepimiz üzüntülüyüz. Kendisi, bu güne kadar kamu malına hassasiyetle sahip çıktı.
Camiamıza verdiği önem ve desteklerinden dolayı tüm Şehit aileleri ve Gazilerimiz adına çok teşekkür ediyorum”dedi.
ŞEREFLE, GURURLA SAKLAYACAĞIM
Kendisine yapılan bu anlamlı ziyaret nedeniyle teşekkür eden Milli Emlak Müdürü Oğuzhan Serhat Baş ise, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kutsal emanetleri olan Şehit aileleri ve Gazilerimizden böylesine anlamlı bir belge ve şeref madalyası almaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Baş, ‘Bu belge ve madalyayı ömrüm boyunca şerefle ve gururla saklayacağım. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.