Afyon Belediye Yüntaş Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi Play-Off final etabında mücadelesini sürdürüyor. Nevşehir’de düzenlenen final etabının ikinci maçında İzmirspor’la karşılaşan Afyon ekibi, rakibini 3-1 mağlup edere
AFYONUN SULTANLARI 1. LİG’E YÜKSELMEYİ GARANTİLEDİ
Afyon Belediye Yüntaş Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi Play-Off final etabında mücadelesini sürdürüyor. Nevşehir’de düzenlenen final etabının ikinci maçında İzmirspor’la karşılaşan Afyon ekibi, rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı ve 1. Lig’e yükselmeyi garantiledi.
GÜÇLÜ PERFORMANSLA ÜST LİGE
Turnuvadaki ilk maçında Uğurspor’u 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Afyon temsilcisi, İzmirspor karşısında da üstün bir oyun sergiledi. İlk iki seti 25-20 ve 25-17’lik skorlarla kazanan AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ, üçüncü sette rakibinin 25-20’lik üstünlüğüne engel olamadı. Ancak dördüncü sette kontrolü yeniden ele alan ekip, 25-19’luk skorla mücadeleyi 3-1 tamamladı.
ZAFER COŞKUYLA KUTLANDI
Maçın ardından büyük sevinç yaşayan AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, galibiyeti sahada kendilerini destekleyen BELEDİYE BAŞKANI BURCU KÖKSAL ve taraftarlarla birlikte kutladı.
Bu sonuçla puanını 6’ya yükselten ekip, final etabındaki son maç öncesinde avantajını perçinleyerek üst lige çıkmayı garantilemiş oldu. Öte yandan, maç sonrası yapılan sosyal medya paylaşımı kısa süre sonra kaldırıldı.