10167,26%1,69
40,02% 0,01
46,91% -0,03
4265,08% -0,01
6818,65% 0,00
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, İhsaniye İlçe Başkanı Mustafa Özer ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kayıhan Belediye Başkanı Mustafa Demiray'ı ziyaret etti. Ziyaretin temel amacı, beldede planlanan ve devam eden çalışmalar üzerine istişare etmekti.
Şahin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Kayıhan Belediyesi ile yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirtti. İhsaniye İlçe Başkanı Mustafa Özer ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kayıhan'daki yerel projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Özellikle beldede yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların detayları üzerine yoğunlaşan bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Şahin, Kayıhan Belediye Başkanı Mustafa Demiray’a nazik misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Demiray’ın Kayıhan’a olan katkılarını ve belde halkına yönelik hizmetleri takdirle karşıladığını vurguladı. Ziyaretin, iki teşkilat arasındaki işbirliğini daha da güçlendireceğine inandığını belirtti.
Ziyaret sırasında Kayıhan Belediyesi tarafından yürütülen altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve kentsel gelişim planları hakkında İl Başkanı Şahin'e detaylı bilgi verildi. Yapımı devam eden projelerin aşamaları ve gelecek hedefler üzerine görüşmeler yapıldı. İhsaniye İlçe Başkanı Mustafa Özer ve teşkilat mensupları da toplantıya aktif katılarak Kayıhan'ın ihtiyaçları ve beklentileri hakkında İl Başkanı Şahin'e bilgi aktardılar.