-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
İlginizi Çekebilir
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Şahin'den "Bebek Oteli" Açıklaması: "Deştikçe Lağım Fışkırıyor"
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Şahin'den "Bebek Oteli" Açıklaması: "Deştikçe Lağım Fışkırıyor"
AK Partili Şahin'den Çarpıcı "Bebek Oteli" Yorumu
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, gündemdeki bebek oteli tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, konunun arka planına dikkat çekerek, "Bebek oteli rezaletinin bir başka boyutu da işin içine Soros'un girmiş olduğu bilgisi" ifadesini kullandı.
"Deştikçe Lağım Fışkırıyor" İfadesiyle Vurguladı
Konuya dair araştırmalar derinleştikçe yeni detayların ortaya çıktığını belirten Şahin, yaşananları "Deştikçe lağım fışkırıyor" sözleriyle tanımladı. Bu çarpıcı benzetme, konunun hassasiyetini ve boyutunu gözler önüne serdi.
İddia Edilen Bağlantı ve Tepkiler
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin'in açıklaması, bebek oteli tartışmasına uluslararası bir boyut kazandırdı. Şahin, işin içinde finansör George Soros'un da adının geçtiği iddialarını kamuoyuna taşıdı. Bu iddia, konuya dair tartışmaların daha da alevlenmesine neden oldu.
Şahin'in "Deştikçe lağım fışkırıyor" açıklaması, konunun arka planında çok daha ciddi bağlantıların olduğu yönündeki inancını yansıtıyor. Bu ifade, soruşturmaların genişletilmesi ve tüm bağlantıların ortaya çıkarılması yönündeki beklentiyi de dile getirmiş oldu.
- Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false
- Pazar 12.2 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 13.7 ° / 1.9 ° Güneşli



