10545,91%0,56
40,58% 0,01
46,92% 0,10
4342,83% 0,07
6952,68% 0,00
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, son günlerdeki tartışmalara dair açıklamalarda bulundu. Şahin, özellikle bir hırsızlık olayının çözülme süreciyle ilgili yapılan eleştirilere sert bir yanıt verdi.
Şahin, "İçlerindeki hırsızı 7 yıldır tespit edemeyenler, 2 dakikada tespit 11 dakikada müdahale süresine laf ediyor." şeklinde bir ifade kullandı. Bu sözleriyle, çözüm sürecinin hızlı bir şekilde tamamlandığını vurguladı. Hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan soruşturma, kısa sürede sonuçlanmış ve failler yakalanmıştır.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Şahin, çözüm sürecinin hızını ve etkinliğini savunarak, eleştirilerin yerinde olmadığını belirtti. Olayın çözülmesinde gösterilen hız ve hassasiyet, diğer benzer vakalarda da aynı şekilde uygulanmaya devam edilecektir.
Şahin, ildeki çalışmaların devam edeceğini ve halkın güvenliğini sağlamak için gereken tüm önlemlerin alınacağını ifade etti. Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, ilimizin kalkınması ve halkımızın refahı için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.
* Olayla ilgili soruşturma başlatılmış ve kısa sürede tamamlanmıştır.
* Failler yakalanarak adliyeye sevk edilmiştir.
* Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, ildeki güvenliği artırmak için çalışmalarını sürdürmektedir.