• BIST 100

    10367,85%1,56
  • DOLAR

    41,96% 0,13
  • EURO

    48,93% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5741,16% 0,25
  • Ç. ALTIN

    9752,44% -0,33

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, "Savaş ve Barış" Romanını Okuduğunu Açıkladı

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, "Savaş ve Barış" Romanını Okuduğunu Açıkladı

SİYASET 20.10.2025 23:56:23 0
Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin,

Ak Partili Şahin, Tolstoy'un Başyapıtını Okudu


Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, edebiyat dünyasının en önemli eserlerinden biri olan Tolstoy'un "Savaş ve Barış" romanını hızlı okuma yöntemiyle okuduğunu duyurdu.


Romanın Konusu ve İl Başkanının Yorumu


Turgay Şahin yaptığı açıklamada, "Hızlı okuma yöntemiyle 'Savaş ve Barış'ı okudum, olay Rusya'da geçiyor" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, bir siyasetçinin kişisel gelişim ve kitap okuma alışkanlıklarına dair bir örnek teşkil etti. Şahin'in okuduğu roman, Napolyon Savaşları döneminde Rusya'da yaşananları ve beş aristokrat ailenin hikayesini konu alıyor.


Hızlı Okuma Tekniğine Dikkat Çekti


İl Başkanı Şahin'in "Savaş ve Barış" gibi kapsamlı bir eseri hızlı okuma yöntemiyle tamamlaması, bu tekniğin etkinliğine de işaret ediyor. Romanın Rusya'da geçtiğine vurgu yapan Şahin, edebi eserlerin farklı kültürleri ve tarihi dönemleri anlamada önemli bir araç olduğunu da dolaylı olarak gösterdi.

  • Salı 19.4 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.3 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı