Tarih: 28.06.2025 17:16

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin Sinanpaşa'daki Düğün Törenine Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Şahin, Sinanpaşa'daki Düğün Töreninde


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, hemşehrisi Mahmut Boztaş'ın evladının Sinanpaşa'daki düğün merasimine katılarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Şahin, düğün törenine Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte katıldı.


Düğün Törenine Katılım


Şahin, düğün töreninde yaptığı konuşmada, “Hemşehrimiz Mahmut Boztaş'ın evladının düğün merasimine Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte katılarak mutluluklarına ortak olduk. Bu özel günde genç çiftimizi tebrik ediyor, ailelerini ve sevenlerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.


Genç Çifte Dilekler


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, genç çifte iki cihan saadeti dilediğini belirterek, “Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. Şahin, genç çiftin yeni hayatlarında mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dileyerek, “Bu güzel günlerinde bizleri de unutmadıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.


Afyonkarahisar'daki Düğünler


Şahin, Afyonkarahisar'daki düğünlerin ve geleneklerin yaşatılmasının önemine değinerek, "Afyonkarahisar'ımızın güzel geleneklerini yaşatmak, genç çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmak bizler için bir onurdur. Bu tür anlamlı günlerde bir araya gelmek, toplumumuzun birlik ve beraberliğini güçlendirmektedir." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —