11048,11%-1,05
41,30% 0,05
48,74% -0,07
4837,23% -0,40
7935,99% -0,73
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Şahin’in açıklamaları, yerel siyaset ve parti çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler içermekte.
Şahin, parti teşkilatının Afyonkarahisar genelinde yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi. Yapılan çalışmaların Afyonkarahisar halkının beklentilerini karşılamaya yönelik olduğunu vurgulayan Şahin, “Teşkilat olarak sahada yoğun bir mesai harcıyoruz. Amacımız, Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için projeler üretmek ve bunları hayata geçirmek.” ifadelerini kullandı.
Turgay Şahin, yerel siyasetle ilgili sorulara da cevap verdi. Şahin, farklı siyasi görüşlere sahip aktörlerle işbirliği yapmaya açık olduklarını belirtti. “Önemli olan Afyonkarahisar’ımıza fayda sağlayacak her türlü işbirliğini değerlendirmek.” diyen Şahin, ortak hedeflere ulaşmak için diyalog kanallarını açık tuttuklarını kaydetti.
Şahin, konuşmasının ilerleyen kısımlarında “Hoca lafın gelişi” şeklinde bir ifade kullanarak, bazı konuların gündeme getirilmesinin sadece bir sohbet ortamında ortaya çıktığını belirtti. Bu ifadenin, ciddiye alınmaması gereken konulara yönelik bir uyarı olduğunu vurgulayan Şahin, “Bazı konular lafın gelişi konuşulur, ancak bunlar parti politikamızı yansıtmaz.” dedi.
Şahin, konuşmasında “Ah Okan Hoca ah” ifadesini kullanarak, bir şahsı anımsattığını belirtti. Bu ifadenin kişisel bir sitem olduğunu ve siyasi bir anlam taşımadığını vurgulayan Şahin, "Bu ifade tamamen kişisel bir durumdur ve siyasi bir mesaj içermez." dedi.