9356,04%-1,26
38,77% 0,04
44,08% 0,52
4201,78% 1,92
6731,05% 1,32
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, THY Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Basketbol takımını ve tüm Fenerbahçe camiasını tebrik etti. Özkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şampiyonluğu kutladı.
Milletvekili Özkaya, yaptığı açıklamada, "THY Avrupa Ligi'nde elde edilen tarihi şampiyonluktan dolayı büyük bir sevinç ve gurur içerisindeyiz. Fenerbahçe Basketbol takımı, bu başarıyı fazlasıyla hak ediyor. Yıllardır süren özveri, disiplin ve azim dolu çalışmalarıyla bu şampiyonluğa ulaşan tüm oyuncuları, teknik ekibi ve Fenerbahçe camiasını yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Özkaya, Fenerbahçe Basketbol'un bu başarısının sadece bir kulüp başarısı olmadığını, aynı zamanda tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu vurguladı. " dedi. Özkaya, bu başarının diğer sporculara da örnek teşkil edeceğini belirtti.
Milletvekili Özkaya'nın tebrik mesajı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fenerbahçe taraftarları ve spor camiasından gelen olumlu yorumlar Özkaya'nın paylaşımına destek verdi. Özkaya, paylaşımında şampiyonluk kupası fotoğrafına yer vererek, "Fenerbahçe Basketbol Avrupa Ligi Şampiyonu! Tüm Türkiye'nin göğsü kabarıyor!" notunu ekledi.
Fenerbahçe Basketbol, THY Avrupa Ligi'nde gösterdiği üstün performansla şampiyonluğa ulaşarak adını Avrupa basketbol tarihine altın harflerle yazdırdı. Takımın performansı, sporseverler tarafından büyük beğeni topladı.