Tarih: 14.06.2025 14:57

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya'dan Jandarma Teşkilatı'na Kutlama

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya'dan Jandarma Teşkilatı'na Mesaj


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kahraman Jandarma Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Özkaya, yaptığı açıklamada, vatanın her karış toprağında canla başla görev yapan Jandarma Teşkilatı'na duyduğu gururu ve minnettarlığı dile getirdi.


Jandarma Teşkilatı'nın Önemi


Özkaya, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlarken, teşkilatın ülkenin güvenliği ve huzuru için üstlendiği hayati rolü vurguladı. Milletin huzuru ve devletin bekası için fedakârca görev yapan tüm jandarma personeline şükranlarını sundu.


186 Yıllık Görev Süreci


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Jandarma Teşkilatı'nın 186 yıllık köklü geçmişine dikkat çekti. Teşkilatın bu uzun süreçte Türkiye'nin karşılaştığı birçok zorlu görevi başarıyla tamamladığını belirtti.


Jandarma Personeline Teşekkür


Özkaya, açıklamasında jandarma personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, onların ülke güvenliğine katkılarını takdir ettiğini ifade etti. Jandarma personelinin fedakarlıklarının Türkiye'nin geleceği için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —