• BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72

AK Parti İbrahim Yurdunuseven, Parti Çalışmalarını Değerlendirdi

AK Parti İbrahim Yurdunuseven, Parti Çalışmalarını Değerlendirdi

SİYASET 17.04.2024 23:49:12 0
AK Parti İbrahim Yurdunuseven, Parti Çalışmalarını Değerlendirdi
AK Parti'nin Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, parti yönetim kurulu üyesi ve mahalle başkanını ağırlayarak parti çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yapılan ziyarette, parti faaliyetleri ve yerel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Yurdunuseven, ziyarette bulunan parti yönetim kurulu üyesine ve mahalle başkanına teşekkürlerini sunarak, sürdürdükleri çalışmalarda başarılar diledi. Toplantının yapıldığı mekan olarak açıklanan 'Gazi Meclisi', milletin iradesinin temsil edildiği önemli bir yer olarak vurgulandı.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, yerel politikaların ve toplumun ihtiyaçlarının karşılanması yönündeki stratejiler de ele alındı. Parti içi koordinasyonun ve yerel düzeydeki organizasyonların güçlenmesine dair karşılıklı fikir birliği oluşturuldu.

Parti üyelerinin saha tecrübeleri ve geri bildirimleri, milletvekili Yurdunuseven tarafından dikkatle dinlenerek, bu bilgilerin partinin daha etkin bir şekilde yönlendirilmesi ve halka hizmet etme misyonuna katkı sağlaması bekleniyor. Önümüzdeki dönemde planlanan faaliyetler ve projelerle ilgili karşılıklı öneriler de gündeme geldi.

Milletvekili Yurdunuseven, partililerin ziyaretinin, demokratik değerlerin paylaşılması ve partinin yerelde daha da güçlenmesi adına önemli olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmaların temelini oluşturacak bu tür toplantıların düzenli olarak sürdürülmesi planlanıyor.

#AKParti #İbrahimYurdunuseven #PartiÇalışmaları #GaziMeclisi #YerelPolitikalar

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false