9726,99%3,58
38,76% 0,01
43,14% -1,14
4033,94% -2,63
6542,97% -2,62
AK Parti, Kayseri'de önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıda, AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu ve tüm ilçelerin ana kademe kadın ve gençlik kolları başkanları bir araya geldi. Bu buluşma, teşkilatların birlik ve beraberliğini pekiştirme fırsatı sundu.
AK Parti'nin Kayseri teşkilatları arasındaki iletişimi güçlendirmek ve gelecek hedeflerini belirlemek amacıyla düzenlenen toplantı, verimli bir ortamda gerçekleşti. Koordinatörlüğünü AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in yaptığı toplantıda, teşkilatların görüş ve önerileri dinlendi.
Toplantıda, Kayseri'deki siyasi ve sosyal gelişmeler değerlendirildi. Ayrıca, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının temel amacı, teşkilatların uyumlu bir şekilde çalışarak hedeflere ulaşmasını sağlamaktı.
AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları, toplantıda konuşarak görüşlerini paylaştılar. Özellikle gençlik ve kadın kollarının temsilcileri, bölgelerindeki sorunlara dikkat çekerek çözüm önerileri sundular.
Toplantının sonunda, AK Parti teşkilatları, önümüzdeki dönemde daha sıkı bir şekilde çalışarak Kayseri'nin ve Türkiye'nin gelişmesine katkıda bulunma kararı aldı. Birlik ve beraberlik vurgusuyla devam eden toplantı, AK Parti'nin Kayseri'deki gücünü bir kez daha gösterdi.