14836,93%0,48
43,14% 0,24
50,27% 0,02
6204,05% 0,16
10102,44% 0,30
AK Parti'de Çay İlçe Başkanlığı görevine bir atama gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının tensipleri doğrultusunda yeni İlçe Başkanı Coşkun Sarıpınar oldu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yapılan atamayı duyurdu ve Coşkun Sarıpınar'a yeni görevinde başarılar diledi. Yurdunuseven, Sarıpınar'ın atanmasının Çay ilçesi, parti teşkilatı ve siyasi dava için hayırlı olmasını temenni etti.
Ayrıca Yurdunuseven, bu görevi bugüne kadar yürüten Hasan Hırçın'a da bir teşekkür mesajı iletti. Hırçın'ın üstün gayreti ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür edildi.
Yapılan bu görevlendirmenin bölge siyaseti ve parti çalışmalarına olumlu katkı sağlaması bekleniyor.