• BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,13% 0,18
  • EURO

    37,00% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2958,94% 0,17
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

AK Parti 9 ilçede görev değişikliğine gitti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Emirdağ, Evciler, Sinanpaşa, Sultandağı ve Şuhut İlçe Başkanlarının değiştiğini duyurdu.

SİYASET 17.10.2024 01:49:00 0
AK Parti 9 ilçede görev değişikliğine gitti

AK Parti Afyonkarahisar’da, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Emirdağ, Evciler, Sinanpaşa, Sultandağı ve Şuhut İlçe Başkanları belli oldu.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, 9 ilçede yaklaşan kongre sürecine yeni ilçe başkan adaylarıyla devam edeceklerini bildirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şahin şunları söyledi: “Teşkilatımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyor. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleri ve dava arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, 9 ilçemizde yaklaşan kongre sürecine yeni ilçe başkan adaylarımızla devam edeceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan ve Tekirdağ Milletvekilimiz İl Koordinatörümüz Mestan Özcan ile İl Koordinatörümüz Bilal Kırkpınar’a teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz. 

Bu sürecin ardından, birlik ve beraberlik içinde, teşkilatımızın her kademesinde daha güçlü bir şekilde ilerleyecek, Afyonkarahisar için her daim olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz.

Kongreye gideceğimiz ilçe başkanlarımız; 

Başmakçı - Murat Kerpiç

Bayat - Ahmet Atacan

Bolvadin - Yasin Nurbaş

Çay - Hasan Hırçın

Emirdağ - Emrah Mola

Evciler - Şener Çalışan

Sinanpaşa - İsmail Aktürk

Sultandağı - Kazım Sır

Şuhut - Hasan Camcı

Bu görev değişiklikleriyle partimiz, milletimize hizmet yolunda daha dinamik ve kararlı adımlarla yürümeye devam edecek. Bu kutlu görevde bayrağı devir alacak başkanlarımıza başarılar diler, bizle birlikte yol yürüyen önceki dönem ilçe başkanlarımıza teşekkür ederiz. Teşkilatımıza hayırlı olsun!”


  • Cuma 12.6 ° / 0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.1 ° / -0.2 ° Güneşli
  • Pazar 14.6 ° / 1.4 ° false