• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

AK Parti ilçe kongreleri sürüyor

AK Parti’de ‘İnandığın yolda yürü’ sloganı ile başlayan 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Hocalar ve Kızılören ilçelerinin kongreleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

SİYASET 20.09.2020 23:34:00 0
AK Parti ilçe kongreleri sürüyor

Kongrelerde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen “AK Parti’de istisnalar hariç kimse makam mevki delisi değildir” dedi. İl Koordinatörü “Hedefimiz 2023-2024 seçimleri” dedi. İGM Başkanı Çoban ise “İhtiyacı hissedilen hizmetlerin gereğini biz yaparız” diye konuştu. Milletvekili Ali Özkaya “Allah bizi Cumhurbaşkanımızın yolundan ayırmasın” derken Milletvekili Veysel Eroğlu da “2002 öncesi borçla yaşayan bir ülkeydik, bugün dünyanın dört bir yanında üslerimiz var” şeklinde konuştu.

AK Parti 7. Olağan Kongre süreci kapsamında hafta sonu Hocalar ve Kızılören ilçelerinin kongreleri pandemi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında tamamladı. Hocalar Kongresinde mevcut başkan Salih Sarı güven tazelerken, Kızılören ilçesinde ise mevcut başkan Mehmet Kaya görevi Abdullah Coşkun’a devretti. Kongrelere AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İGM üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

“HEDEFİMİZ 2023-2024 SEÇİMLERİ”

Kongrelerde ilk sözü İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi aldı. Çelebi, “Bizler bu görevlerde her zaman söylüyoruz gelip geçiciyiz. Bugün görevdesinizdir ama yarın bu görevi başka bir arkadaşımıza bırakırız. İsmimizin başında ne yazdığı önemli değildir. Biz kurulduğu günden bugüne kadar bu partide hizmet edenler olarak bu davaya hizmet ediyoruz. Kongrelerde, bundan önceki yaptığımız çalışmalara bakarak yapmış olduğumuz hata var mı eksik var mı bunları değerlendiririz ve geleceğe bir yol haritası çizeriz. Bugün de ilçelerimizde bütün teşkilatımızla birlikte geçmişi gözden geçirip önünüze yeni bir yol haritası koyup bugünden tezi yok yola revan olmak için hep birlikte toplandık. Tabii sizlerden istirhamımız; önümüzde 2023 seçimleri var, 2024 seçimleri var. Bu kongreler aslında ona hazırlıktır. Bir nevi ilçelerimizde yaşayan gönlünü kırdığımız kim varsa gönlüne giremediğimiz kim varsa kapı kapı gezerek sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bu davaya bu partiye hizmet etmek için bugün de yine yola çıkıyoruz” dedi.

“İHTİYACI HİSSEDİLEN HİZMETLERİN GEREĞİNİ BİZ YAPARIZ”

Çelebi’nin ardından sözü İGM Başkanı Burhanettin Çoban aldı. Çoban konuşmasında “İl Özel İdaresi olarak şehrimizle birlikte köyler, kasabalar ve ilçelerimizde elimizin değmediği yer kalmadı. Elbette ihtiyaçlar var ve olacaktır da. İnsanların yaşadığı alanlarda zamanla ihtiyacı hissedilen hizmetler de bize talep edildiğinde biz de gereğini yaparız.Biz artık eskisi gibi çalışmıyoruz. ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözü öyle sanıldığı gibi sadece ideolojik bir söz değildir. Bu söz hizmet anlamında da Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği bir sözdür. Bu yüzden eskiden yapılan hizmet dolayısıyla vatandaştan istenen akaryakıt parası artık ortadan kalmıştır. Nasıl bir dönemi yaşadık ki iş makinelerinin kullandığı akaryakıtı devlet vatandaştan istiyordu. Bugün halkımız bizden neyi talep ediyorsa ayağına kadar götürüyor ve gereği neyse onu yapıyoruz. Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını diler, tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

“İSTİSNALAR HARİÇ AK PARTİ’DE

KİMSE MAKAM MEVKİ DELİSİ DEĞİLDİR”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen de bir konuşma yaptı. “AK Parti 2001 yılında, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğunda ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye yola çıktı” diyen Sezen şöyle konuştu; Evet 18 yıllık iktidarı döneminde de bunu en iyi yaşayanlar bizzat müşahede edenler de ilçelerimize


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli