• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

AK Parti ile birlikteliğimiz düşmanları kızdırıyor

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı ile birlikte hareket etmelerinin Türk düşmanlarını ve millet düşmanlarını kızdırdığına dikkat çekti.

SİYASET 1.08.2021 20:38:00 0
AK Parti ile birlikteliğimiz düşmanları kızdırıyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve pandemi nedeniyle ara verilen ilçe başkanları istişare toplantısına katılmak üzere ilimize geldi. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da sahada olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın katılımıyla, Hilton Otel’de gerçekleşen ilçe başkanları istişare toplantısına, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Kadın Kollarından Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

“DAVAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, parti içi çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Kahveci, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin Afyonkarahisar’daki il ve ilçe bazındaki temsilcileri olan bizler biliyoruzki sosyal maliyeti çok ağır olan davanın temsilcileriyiz. Davamız boyunca bu yolda şehit olan, dava uğruna hapse giren ve asılarak idam edilen bir partinin mensuplarıyız.  Davamıza sahip çıkmalıyız. Bunun da vebalini bildiğimiz için teşkilatlar olarak her zaman diri ve canlı olmalıyız. Genel merkezimizin bizlere güvenerek görev verme bilinciyle ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin hatta mahallelerimizin gözü, kulağı olmalıyız. Bu hassasiyetle çalışmalıyız.”

“İLÇELERDE KADIN ÜYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ”

Kadın Kollarından Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Çelikbilek ise kadın üye sayısının artırılması konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili ilçe başkanlarında destek istedi. Çelikbilek, “Partimizde kadın üye sayısının artması için bazı çalışmalar içerisindeyiz. Merkezde kadın üye sayısı bakımında önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İlçelerimizde ise bu sayının az olduğunu görmekteyiz. Bu sayının artması için ilçe başkanlarımızdan destek istiyorum. Bu konuda her türlü çalışmaya girmeye, sizlerle işbirliği yapmaya ve mesai harcamaya hazırım.”

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe başkanları adına konuşan Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, “Pandemi nedeniyle ara vermek durumda kaldığımız ilçe başkanları istişare toplantılarımıza devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Milliyetçi hareketin büyük iktidar yürüyüşünde tüm teşkilatlarımızla birlikte bundan sonraki süreçte saha da olmaya devam edeceğiz. MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin öncülüğünde, il başkanlığımızın koordinesinde başarılı çalışmalar yapacağımızdan eminiz. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz”

“SİYASETTEKİ AKLINI VE ENGİN DENEYİMİNİ TABANA ANLATMALIYIZ”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin duruşunu, siyasetteki aklını ve engin deneyimini okuyarak, en tabana kadar anlatmak öncelikli vazife olduğunu söyledi. Kocacan, “Değerli dava arkadaşlarım toplantımızın devletimize, milletimize, partimize ve tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Her birimiz var oluşumuzdan bugüne şan ve şerefle Türk Milleti olmanın gurunu ve onurunu taşıyarak necip bir milletin davası olan Türk’ün davasında görev alan Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubuyuz.  Bu mensubiyetin bizlere yüklediği ağırlığı taşımak, örnek olabilmek, ahlaklı kalabilmek şuurundasınız. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyimizin duruşunu, siyasetteki akıl ve engin deneyimini okuyarak, en tabana kadar anlatmak öncelikli vazifemiz olmalıdır. Siyasi çizgimizde partimizin her daim her koşulda gündemi tayin eden, politikasında kesin ve kararlı duruş sergileyen, haksızlığın karşısında adaletten yana olan duruş sergileyen, parmak ısırtan değil parmakla gösterilen olmalıyız. Burada önemle arz etmeliyim ki, tüm sorumlu dava arkadaşlarım her daim hareketli, kendini yenileyen, geliştiren, saygınlığını her daim artıran olmalıdır. Sorumlu olduğu üst makamlara yada görevi gereği kendine bağlı olan tüm dava arkadaşlarına örnek olmalı, eksikliklerini tamamlamalı, yanlışlarını düzeltmeli, akılcı yollarla çaresini anında göstermelidir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 “MHP ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

Toplantı da ilçe başkanlarına seslenen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkenin sigortası olduğunu belirtti. Milletvekili Taytak, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz istişare toplantılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Genel Başkanımızın talimatları ile Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de il merkezinde, ilçelerde, kasabalarda ve köylerde sahada olacağız. Teşkilatlarımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikir ve düşüncelerini ifade etmek için kapı kapı dolaşarak, gönüllere girerek bu ülkenin umudu, bu ülkenin sigortası ve geleceğin bir partisi olduğunu ifade eden anlayış içerisinde çalışıyor. Yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum.”

“BİRLİKTELİK TÜRK DÜŞMANLARINI VE MİLLET DÜŞMANLARINI KIZDIRIYOR”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı ile birlikte hareket etmelerinin Türk düşmanlarını ve millet düşmanlarını kızdırdığına dikkat çeken Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili bugün değil her gün fitne çalıştırılır. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi milletin yüreğinde, milletin gönlünde ve gerçekten de büyüyerek de gidiyor.  Çünkü Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu tavırlar, bu anlamda milli ruh'ta da ortaya koyduğu görüş ve düşünceler, ülkemizin menfaati ile ilgili her türlü mesele de Cumhur ittifakı ruhu içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte hareket etmeleri, Türk düşmanlarını ve millet düşmanlarını kızdırıyor. Ama onlar el ele omuz omuza bu başarıyı sürdürüyorlar.  Aynı anlayış içerisinde şehrimizde de Cumhur İttifakı'na zarar verdirmeden, Cumhur ittifakına zarar veriyormuş gibi hal ve tavır içerisine düşmeden düşmanları sevindirmeden siyasi faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Önümüzdeki süreç içerisinde bu şekliyle çalışarak Milliyetçi Hareket Partisini, Afyonkarahisar'da belediye başkanlıklarında ve milletvekilliğinde çok daha fazla sayılarda temsil edeceğiz.”

“MHP SIRADAN BİR PARTİ DEĞİL”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin sıradan bir parti olmadığını vurgulayan Taytak, “Lider ülke Türkiye ülküsünü İnşallah iktidar ederek o anlayışın uygulamasını sağlayarak gelecek nesillerimize güzel bir Türkiye'yi emanet etmeye çalışıyoruz. Bu sebepten dolayı da elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince çalışacağız. Evet, FETÖ durmayacak, evet Avrupa Birliği durmayacak, NATO durmayacak, Amerika hiç durmayacak hatta Amerika'nın burada uşakları hiç durmayacak, trol sosyal medyacılar durmayacak, her gün bir şey uyduracaklar, her gün bir şey söyleyecekler. Ama arkadaşlar biz nizam-ı alem yolcusu olarak şehitler verdik, cezaevlerinde kaldık, arkadaşlarımızı asarak şehit ettiler.  Dün de dönmedik bugün de dönmeyeceğiz Allah nasip ederse yarın da dönmeyeceğiz. Biz sıradan bir siyasi parti değiliz. Biz iktidarla beslenen siyasi bir parti değiliz. Türk İslam ülküsü anlayışı içerisinde bunu özünde benimseyen bu anlamda hizmet veren inançlı insanlarız”


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu