• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

AK Parti’de kimse makam mevki delisi değildir!

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, “Bu partide istisnalar hariç kimse makam mevki delisi değildir. Her birimizin ortak özelliği memleket sevdası ve AK Parti üyeliğidir” dedi.

SİYASET 20.09.2020 23:47:00 0
AK Parti’de kimse makam mevki delisi değildir!

AK Parti’de ‘İnandığın yolda yürü’ sloganı ile başlayan 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Hocalar ve Kızılören ilçelerinin kongreleri büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Kongrelerde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen bir konuşma yaparak makam mevki delisi olmadıklarını iddia etti.

“AK Parti 2001 yılında, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğunda ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye yola çıktı” diyen Sezen şöyle konuştu; “Evet 18 yıllık iktidarı döneminde de bunu en iyi yaşayanlar bizzat müşahede edenler de ilçelerimize gelen hizmetlere şahit olan vatandaşlarımızdır. Suyun hayati öneminin ne derece büyük olduğu sağlık için ne kadar önemli olduğu pandemi sürecinde ortaya çıktı.

Bugün bunca baraj ve göletler yapan Sayın Bakanımız milletvekilimiz Veysel Eroğlu sayesinde oldu. İnşallah bu yapılan tüm icraatları da Rabbim mizanlarına koyarak her iki dünyada da inşallah karşısına çıkarsın. AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. AK Parti bir sevdadır, bir davadır.

AK Parti Türkiye’nin ta kendisidir. Cumhurbaşkanımız ‘AK Parti’nin mayasında Türkiye Cumhuriyeti milleti vardır, vatandaşı vardır. AK Parti bu milletin ta kendisidir. AK Parti Türkiye modelidir. Her bir neferi durmadan yorulmadan çalışan bir dava hareketidir’ diyor. Dolayısıyla 18 yıldır farklı kademelerde farklı görevlerde yer alan arkadaşlarımız ile bundan sonra da inşallah hep birlikte durmadan yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz.

AK Parti çok güzel bir birlikteliktir. Bu partide istisnalar hariç kimse makam mevki delisi değildir. Her birimizin ortak özelliği memleket sevdası ve AK Parti üyeliğidir. Hamdolsun AK Parti’nin mensupları olarak öyle kalacağız.”


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli