• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Aklı yerinde değil demek ki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü sert bir dille eleştiren Milletvekili Taytak, “Kimse bize dün bunu diyordunuz, şimdi bunu niye diyorsunuz, diyememeli. Hala diyorsa bir doktora gidip kendini kontrol ettirsin.

SİYASET 27.09.2020 17:16:00 0
Aklı yerinde değil demek ki!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Merkez İlçe kongresinde ağır ifadeler kullandı. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün Türk Tabipler Birliği ile ilgili MHP’ye ettiği sözlere sert sözlerle karşılık verdi. 

“TARİH GENEL BAŞKANIMIZI HEP HAKLI ÇIKARDI”

Milliyetçi Hareket Partisi, 51 yıldır bu ülkenin ümididir, varlığıdır, dünüdür, bugünüdür ve yarınıdır” diyen Milletvekili Mehmet Taytak, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen Bilge Türk Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu bir anlayışın sahibidir. ‘Benim aklım hep Türkiye’dir’  diyen Genel Başkanımızı tarih hep haklı çıkardı.  Bütün milli meselelerde ve ülkemizi ilgilendiren her konuda bilgeliği, öngörüsü ve tespitleriyle ufuk açmıştır”

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN SONUNA KADAR ARKASINDADIR”

“Milliyetçi Hareket Partisi, uluslararası ilişkilerde, FETÖ ile ilgili mücadelelerde, bütün milli meselelerde kurulan Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındadır” diyen Milletvekili Taytak, “2002 yılında iktidara gelen AK Parti ile 15 Temmuz akşamına kadar ülkemizin birliği ve beraberliği için problem gördüğümüz ne varsa hem meydanlarda hem ekranlarda hemde Meclis’te Milliyetçi Hareket Partisi ve Sayın Genel Başkanımız elinden geldiğince çözüm süreci, FETÖ ve uluslararası ilişkilerle ilgili her zaman düşüncelerini ifade etmiş ve doğru yolu göstermeye çalışmıştır. 15 Temmuz akşamında Sayın Genel Başkanımız evinden geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin ışıklarını yaktırdı. Ve orada bu kalkışmaya karşı olduğunu ifade eden ilk ve tek lider oldu. Ve ondan sonra da sağolsunlar ülküdaşlarımız sokaklara indiler. Ve o hain terör örgütüne müsaade etmediler. Ondan sonra Yenikapı da bir ruh oluşturuldu. Yenikapı da oluşan milli ruh sayesinde milli ve yerli bir anlayış ortaya geldi. O günden bugüne Milliyetçi Hareket Partisi uluslararası ilişkilerde, FETÖ ile ilgili mücadelelerde, bütün milli meselelerde kurulan Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındadır”

“BİR DOKTORA GİDİP KENDİNİ KONTROL ETTİRSİN”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanını da sert bir dille eleştiren Milletvekili Taytak, “Sayın Genel Başkanımız ‘Türk Tabip Birliği kapatılsın’ açıklamasından sonra malum kesimler karşı çıktı. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği şekliyle ‘Sen Tabipler Birliği misin yoksa APO’nun sözcüsü müsün, hangi ülkelerin adamısın’. Türk Tabip Birliği, pandemi sürecinde hizmet üreteceğine ne yapıyor, halkı tahrik ediyor. Yani bir ihanet içerisindeler. Afyonkarahisar CHP İl Başkanı bir açıklama da bulunmuş. Genel Başkanımızın 15 Temmuz öncesindeki konuşmaları ortaya koymuş. Buradan cevap veriyorum. 15 Temmuz öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ne demiş ise o günün şartları içerisinde doğrudur ve arkasındayız. Kimse bize dün bunu diyordunuz, şimdi bunu niye diyorsunuz, diyememeli. Hala diyorsa bir doktora gidip kendini kontrol ettirsin. Aklı yerinde değil demekki. Çünkü biz bunu açıkça her platformda söylüyoruz. 15 Temmuz sonrasında biraz önce ifade ettiğim milli meselelerde biz Cumhur İttifakının yanındayız”

 


  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu