• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

AKÜFEST muhteşem konserle sona erdi

Zafer Kent Meydanından başlayıp 3 gün boyunca Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde devam eden Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivali (AKÜFEST) Mavi Gri konseri ile sona erdi.

YAŞAM 27.05.2022 21:57:00 0
AKÜFEST muhteşem konserle sona erdi

Barış Manço Şölen alanında gerçekleştirilen, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konsere; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran ile birlikte AKÜ personeli, öğrenciler ve Afyonkarahisar halkı katıldı.

“AKÜFEST GELECEK YILLARDA DAHA İYİ VE GÜZEL OLACAK”

Konserde bir konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, uzun bir aradan sonra konser alanında öğrencilerle birlikte AKÜFEST’i gerçekleştirdiklerini söyledi. Karakaş, “Yaklaşık 10 yıldır bu alanda böyle bir kalabalık olmamıştı. Biz 2020 yılında bu organizasyonu yapacaktık ama hepimizin bildiği pandemi araya girdi ve 2 yıldır gerçekleştiremedik. 3 gündür dolu dolu gerçekleşen festivalimizin gelecek yıllarda nasıl daha iyi olması gerektiği konusunda da notlar alıyoruz ve öğrencilerimizden gelen önerileri dinliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllara daha dolu dolu geçen, faydalı ve etkin, sizleri eğlendiren festivaller düzenlemek bize nasip olur. Bu festivalin ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ AKÜ ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise AKÜ’deki kulüp ve topluluk başkanları ile bir toplantı yaptıklarını ifade etti.  Zeybek, “Bizden, konser talepleri oldu. Bizim yanımızda durur musunuz? Etkinliklerde destek olur musunuz diye sordular. Bizde her türlü etkinlikte sizin yanınızdayız, sizi mahcup etmeyeceğiz diye söz verdik. Gençlik Festivali yapalım diye hocalarımızla bir karar almıştık. Finaller öncesi sizlere moral motivasyon olsun diye. Sizler Mavi Gri grubunu talep ettiniz biz de getirdik sizlerle buluşturduk” dedi.

Konser, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın, Mavi Gri Müzik Grubu üyelerine çiçek takdim etmesi ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın AKÜFEST’e katkılarından dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e plaket takdiminden sonra coşkuyla devam etti.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli