• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Ali Galip Leblebicioğlu’nun yeni kitabı çıktı

Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu tarafından kaleme alınan ‘Gün Işığı’ isimli eserin tanıtımı yapıldı.

YAŞAM 10.11.2021 19:41:00 0
Ali Galip Leblebicioğlu’nun yeni kitabı çıktı

Afyonkarahisar Belediyesi, kültürel yayınlara bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in desteğiyle tasarruf tedbirleri genelgesi öncesi basımı tamamlanan, pandemi dolayısıyla ertelenen Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu tarafından kaleme alınan ‘Gün Işığı’ isimli eserin tanıtımı yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak çok özel bir eseri daha şehrin kültür hayatına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zeybek, emeklerinden dolayı Araştırmacı- Yazar Ali Galip Leblebicioğlu’na teşekkür etti.

ŞİİRLERİNDE GÜNCEL KONULARA DA YER VERDİ

‘Gün Işığı’ isimli kitabın Leblebicioğlu’nun farklı konulardaki köşe yazıları ve şiirlerden oluşan bir eser olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şiirlerinde genellikle yaşam- toplum milli heyecan, sevgi, güzellik, ilahi duygular ve Hz. Mevlana’nın öğretilerini işleyen Sayın Leblebicioğlu yazılarında eski Afyonkarahisar’ın güncel konularından bahsediyor. Yine şiirlerinde güncel konulara da yer veriyor. Bu vesileyle Afyonkarahisar’ın kültür hayatına kitabı ile katkıda bulunan Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu’nu kutlar, kitabın yayınlanmasında emeği olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar ve katkısı bulunan çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

KİTAPLIĞINI MİLLET KÜTÜPHANESİ’NE BAĞIŞLAYACAK

Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu ise, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu. Araştırmacı-Yazar Leblebicioğlu evinde bulunan kitaplığını Mehmet Zeybek’in projelerinden olan Millet Kütüphanesi’ne bağışlayacağını duyurdu.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli