• BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00

Ama, fakat, lakin demeden katkı sağlayacağız

İhsan Açıkalın, “Doğal Afet söylemleri kolaycılığına kaçmadan, ama, fakat, lakin demeden her geçen gün başta deprem risklerine karşı alınacak önlemlere katkı sağlamayı kendimize bir borç biliyoruz” dedi.

GÜNDEM 7.04.2021 21:33:00 0
Ama, fakat, lakin demeden katkı sağlayacağız

ANDA Afyonkarahisar İl Temsilciliği AFAD Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'nü ziyaret  etti.

Ziyarette Arama Kurtarma ekibinin kadro anlamında geliştirilmesi, genişletilmesi ve afet farkındalık eğitimleri konularında geniş istişarelerde bulunuldu.

Önümüzdeki günlerde farklı projelerle Afyonkarahisar halkının Afet farkındalığı anlamında bilinçlendirilmesi konusunda çalışmalar yürüteceklerini aktaran ANDA Arama Kurtarma ekip sorumlusu İhsan Açıkalın şunları söyledi:

“Beklenen Büyük İstanbul Depremi başta olmak üzere pek çok farklı senaryoya karşı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, vatandaşlarımızın en hızlı ve en doğru biçimde  bilinçlendirilmesi, alınabilecek tüm önlemlerin en erken vakitte alınmasını sağlayacağız.

Kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen, vatanperver bir grup arkadaşımızla çıktığımız bu yolda, her geçen gün daha büyük bir aileye dönüşüyoruz. Vatanına hizmet etmek sevdasıyla yaşayan pek çok arkadaşımız aramıza katıldı, katılmaya devam ediyorlar, talepleri seve seve kabul edip tüm arkadaşlarımızı en hızlı biçimde sahada değerlendirmek üzere donanımlı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hepimizin malumu Dinar depremi, çok yakın bir tarihte yaşadığımız İzmir depremi ve pek çokları bizlere deprem gerçeğini ve tedbir aldığımızda can kayıplarını en aza, minimum seviyeye indirebileceğimizi hatırlatıyor.

Hepimiz inanıyoruz ki tedbir kuldan, takdir Allah'tandır. Doğal Afet söylemleri kolaycılığına kaçmadan, ama, fakat, lakin demeden her geçen gün başta deprem risklerine karşı alınacak önlemler ve bilinçlendirme çalışmaları olmak üzere tüm Afet riskleri için tedbir alma noktasında topluma katkı sağlamayı kendimize bir borç biliyoruz.

Sağolsunlar kıymetli Afad yöneticileri ve diğer tüm birim çalışanları da bizlere bu noktada sonsuz destek oldular olmaya devam ediyorlar. Anda Arama Kurtarma olarak diğer illerimizde başarı yakaladığımız gibi, koyduğumuz hedeflere ulaşarak daha bilinçli ve Afete Hazır bir Türkiye için elimizden geleni sonuna kadar yapmaya, devletimiz bizlere ne zaman nerede görev vermiş ise orada bulunmaya devam edeceğiz.”


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli