• BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

Ankara’ya giderek öncelikli talepleri ilettiler

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Milletvekilleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak Afyonkarahisar’ın öncelikli taleplerini ilettiler.

GÜNDEM 21.09.2024 04:02:00 0
Ankara’ya giderek öncelikli talepleri ilettiler

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın önderliğinde AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser Ankara’ya gittiler. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan heyet Afyonkarahisar’ın öncelikli taleplerini ilettiler. 

TBMM BAŞKANINA ZİYARET

Heyet ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’u Gazi Mecliste ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, “Sayın Kurtulmuş’a Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlamalarında şehrimizi teşrifleri nedeniyle vatandaşlarımız adına teşekkür ederek, turizm ve tanıtım çalışmaları başta olmak üzere şehrimizde yürütülen çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte bilgi arzında bulunduk, şehir dışında programları nedeniyle ziyaretimize eşlik edemeyen Milletvekillerimiz Mehmet Taytak ve Hakan Şeref Olgun’un da selam ve saygılarını ilettik.

TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a nazik misafirperverliği ve destekleri nedeniyle şükranlarımı sunarım” dedi. 

STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANINA ZİYARET

Heyet daha sonra Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı​ İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti.

Vali Yiğitbaşı değerlendirmesinde; “Ziyaretimizde Sayın Şenel’e şehrimizin öncelikli taleplerini ve Merkez 2. OSB’nin altyapı ihtiyaçlarını AK Parti Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte ilettik. Sayın Şenel’e destekleri ve nazik kabulleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 


  • Cumartesi 16 ° / 11.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 19 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.9 ° / 6.9 ° Güneşli