MHP kadroları Türkiye'nin sancılarına son verecek

GÜNDEM 9.03.2015 15:16:00 0
MHP kadroları Türkiye
 Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Abdil Demiral, “Türkiye geçen yıllarda yerinde saymak şöyle dursun, gerilemiş ve önünü görernemenin ağır sancılarını yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları bu sancılara son vermek üzere büyük bir güçle geliyor” dedi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Teşkilatı Milletvekili aday adayları tanıtımına devam ediyor. MHP Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını açıklayan Emirdağlı Abdil Demiral parti il binasında coşkuyla karşılandı. Tanıtım toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP’li Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP Emirdağ ilçe başkanı Ceylan Morca, MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

 Özgeçmişini kısaca tanıtan aday adayı Demiral, konuşmasında “Bir millet uyanacak, Türkiyenin kalbi MHPde atacak sloganı ile Türkiye’mize ve Türk milletine sahip çıkacağıma söz vererek sözlerime başlıyorum. Türkiyenin her bir karış vatan toprağı bizim için kutsaldır. Türk milleti ve insanlık zorluklar içinde geçen yılları geride bırakmaya hazırlanıyor. Afyonkarahisarın geleceğe dönük umutlarını yeni baştan güncellemek zannediyorum en akılcı yoldur” dedi.

 MHP KADROLARI TÜRKİYE’NİN SANCILARINA SON VERECEK

Ülke olarak ağır sancılar yaşadıklarını vurgulayan Demiral, MHP kadrolarının bu sancılara son vereceğini dile getirdi:”Türkiye geçen yıllarda yerinde saymak şöyle dursun, gerilemiş ve önünü görernemenin ağır sancılarını yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları bu sancılara son vermek üzere büyük bir güçle geliyor. Türkiye de işbirliği, uzlaşma yolları kullanılmayarak diyaloglar tıkandırılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ahlaki değerleriyle tıkanan diyalogların önünü açmak için tecrübeli kadroları ile geliyor. Türkiyemizin toplumsal kavgalara sürüklenmesi, olaylara meydan verilmesi ve ülkenin her bir tarafından Kadına şiddet ve cinayetlere maalesef göz yumulması bardağı taşıran son damla olmuştur.”

 TÜRKİYE BİLİNÇSİZ YÖNETİMLERLE YORULDU, HIRPALANDI, YALNIZ KALDI

 Ülke yönetiminin yorgun düştüğünü belirten Abdil Demiral, şunları söyledi: “Yetim malına uzanan eller, fakir fukara hakkına göz dikenlerden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Bütün bu olumsuzluklardan kurtulmanın yegane tek adresi Milliyetçi Hareket Partisi ve Onun değerli kadrolarıdır. Türkiyemiz geçen yıllarda bilinçsiz yönetimler sebebiyle yorulmuş, hırpalanmış ve yalnız bırakılmıştır. Bütün bunlara son vermek adına Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü kadrosunda yer almak için Afyonkarahisar, Milletvekili Aday Adaylığımı buradan açık1ıyorum, diğer aday aday arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!.”

 DEMİREL, DEMİRAL’A BAŞARILAR DİLEDİ

 MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel de konuşmasında Abdil Demiral’a başarılar diledi:”Ülkem üzerinde bölünme senaryolarına inat, istikrar aman bozulmasın diye yalan beyanlara inat, ülke sevgisiyle, vatan sevgisiyle bu çatı altında toplanan benim değerli dava arkadaşlarım, Emirdağımızın güzide çocuğu, partimizin çok değerli milletvekili aday adayı Abdil Demiral’ı sizlere takdim etmekten büyük gurur duyduğumu ifade ediyor, kendisini bu kutlu davada tebrik ediyor, yolunun açık olmasını, kendisi ve vatanımız için hayırlı olmasını diliyorum.” Tanıtım toplantısı tebrikler ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.