• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

ATSO’da Rezerv Hesabı ve Raporlanması eğitimi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde Mermer ve Doğaltaş Sahalarında Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Kodlama Sistemine Göre Rezerv Hesabı ve Raporlanması eğitimi verildi.

EKONOMİ 23.02.2023 03:00:00 0
ATSO’da Rezerv Hesabı ve Raporlanması eğitimi

ATSO hizmet binasında düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, “Sözlerime başlamadan önce Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde, ardından Hatay’da ardı ardına yaşanan iki depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dilerim. Çok büyük bir afet yaşadık; ülkemiz bu zor günleri birlikte aşacak; bölgedeki yaraları beraber saracağız” dedi. 

Sömer, konuşmasına şöyle devam etti: “ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerimizde, 2018 itibaren her geçen yıl çıtayı yükselttik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerden gelen talepler doğrultusunda planlama yaparak eğitim takvimimizi belirledik. Önemli isimlerle, önemli eğitimler vereceğiz. Sizlerin de bu bağlamda katılımlarınız bizleri mutlu ediyor. 

Malumunuz olduğu üzere ilimiz, mermerin başkentidir. Özellikle mermer sektörümüzü ilgilendiren kaynak rezervi ile ilgili bilgilerin verileceği bugünkü eğitimimizin son derece yararlı olacağını düşünüyorum. Eğitimimizi verecek olan Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Yıldız’a çok teşekkür ediyor; sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”

Sömer’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Mermer ve Doğaltaş Sahalarında Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Kodlama Sistemine Göre Rezerv Hesabı ve Raporlanması hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Eğitimi takip edenlere Katılım Belgesi takdim edildi. 

 

Eğitimi bağlantıdan izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=jMq063E12Fs


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli