• BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2470,78% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Bakan Kasapoğlu, Afyon’da ısrarcı ve kararlı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, “Afyonkarahisar’ın gençlik ve spor yatırımlarındaki seviyesini çok daha farklı noktalara taşıyacağız” dedi.

SPOR 3.05.2021 19:47:00 0
Bakan Kasapoğlu, Afyon’da ısrarcı ve kararlı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Vali Gökmen Çiçek’i ziyaret Etti

Bazı ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay tarafından Valilik Binası girişinde karşıladı.

BEKLENTİLERİ ANLATARAK, GENEL BİLGİLER VERDİ

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, Valilik makamına geçti. Kendilerini ilimizde ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Gökmen Çiçek, Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Afyonkarahisar’ın ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikler, turizm potansiyeli, spordaki genel durumu, bu alanda yapılan yatırımların mevcut durumu ve spor konusunda beklentileri anlatarak, genel bilgiler verdi.

ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ DESTİNASYONU

Nazik karşılaması ve yakın ilgisi nedeniyle Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Afyonkarahisar spor turizmi açısından ülkemizin önemli destinasyonlarından birisi” diyen Bakan Kasapoğlu: “Bunu nasıl farklı bir boyuta taşımayacağımızı, pek çok branşta futbolu ile su sporlarıyla ve diğer branşlarıyla, bilindiği üzere de 60’a yakın branş var bakanlık olarak desteklediğimiz ve çalıştığımız. Afyonkarahisar da bunlar için çok uygun bir kentimiz. Hem spor turizmi hem de sporcu ile potansiyeli ile birbirinden değerli gençlerinin daha donanımlı şekilde yarınlara hazırlanması noktasında gençlik merkezlerinde, yurtlarda ve Türkiye’nin dört bir yanından gelecek gençleri ağırlayacak gençlik kamplarımızda inşallah Afyonkarahisar’ın gençlik ve spor yatırımlarındaki seviyesini çok daha farklı noktalara taşıyacağız” dedi.

Açıklamalarının ardından Bakan Kasapoğlu, ilimizdeki temaslarını gerçekleştirmek üzere Valilik ziyaretini tamamladı.


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu