• BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00

“Başka şarkıcılara da şarkı vermek istiyorum”

Aşkın Feriştahı isimli yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmak için gün sayan Sanatçı Zaim Güvenç, şarkı söylemenin zor bir iş olduğunu belirterek işini ciddiye aldığını ve sürekli çalıştığını kaydetti.

YAŞAM 10.05.2021 20:35:00 0
“Başka şarkıcılara da şarkı vermek istiyorum”

“Ben işimi çok ciddiye alıyor ve çok çalışıyorum” diyen Sanatçı Zaim Güvenç, “Bu nedenle bu zorluğun üstesinden gelebildiğimi düşünüyorum. Özellikle Anadolu turnelerinde çok çeşitli sahnelerde ve çok çeşitli seyircilere şarkı söyleyebilme şansı buldum. Buralarda yaşadığım çok güzel olaylar oldu. Anadolu turnelerim çok renkli geçiyor ve oradaki müzikseverlere şarkı söylemenin yeri bambaşka. Beni dinlemeye geldiklerinde nasıl göründüklerine, nasıl davranmaları gerektiğine büyük özen gösteriyorlar. Bu sanata ve sanatçıya çok değer verdiklerinin göstergesi. Ben de onlara layık olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum ve ortaya çağdaş dünyaya yaraşan bir sahne çıkıyor. Tüm seyircilerime özenleri ve sanata sahip çıktıkları için çok teşekkür ederim. Pandemi biter bitmez yeniden buluşabilmeyi çok istiyorum. Sahnede olmayı çok özledim” diye konuştu.

“SÜREKLİ ŞARKI ÜRETMEK İSTİYORUM”

Müzikteki hedeflerine de değinen Güvenç, “Sürekli şarkı üretmek ve yorumcu kimliğimle var olmak istiyorum. Başka şarkıcılara şarkılarımı vermek istiyorum. Müzik benim sanattaki en önemli taraflarımdan biri olarak yaşamımda hep olacak. Hep şarkı söyleyeceğim. Müzik denizinin içindeki renkli ama hafızası güçlü balıklardan biri olmak istiyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“POPÜLER MÜZİK HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ”

Popüler müziğin hiçbir zaman ölmeyeceğini kaydeden Sanatçı Zaim Güvenç, “Günümüzde rap müzik gençler arasında yaygın. Bir dönem de arabesk yaygındı. Arabesk unutuldu. Bence rap müzik de giderek bambaşka tarafa evrilecek. Çünkü teknoloji ile birlikte müzik alanı da oldukça değişme uğruyor. Giderek robotlaşan bir müzik söz konusu. Bu çağda beni hala Mozart, Beethoven, Hendel, Bach,Debussy,Vivaldi etkiliyor. Bu isimlerin yeniden yorumlanan müzikleri ayrıca etkileyici. Popülerlik isteği hep var olacaktır. Kısacası popüler müziğin yok olacağını zannetmiyorum” dedi.


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli