10888,02%-0,32
42,42% -0,02
48,91% 0,01
5567,20% 0,29
9195,44% -0,18
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda güçlü bir mesaj verdi. Köksal, şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, kadınların yanında olduklarını açıkladı.
Belediye Başkanı Burcu Köksal yaptığı açıklamada, "Kadına yönelik şiddetin hiçbir gerekçesi, hiçbir bahanesi olamaz" ifadelerini kullandı. Köksal, toplum olarak şiddetin karşısında durulması gerektiğinin altını çizdi.
Açıklamasının devamında Başkan Köksal, "Şiddetin karşısında, eşitliğin ve adaletin yanında durmaya, kadınların yaşam hakkını, özgürlüğünü ve onurunu korumaya kararlıyız" diyerek kararlılığını ortaya koydu. Bu sözlerle, kadın haklarının temelini oluşturan değerleri koruma sözü verdi.
Köksal, mesajını "Kadınlarımızın yanındayız, birlikte daha güçlüyüz" sözleriyle tamamladı. Bu ifade, toplumsal dayanışmanın kadına yönelik şiddetle mücadeledeki önemine dikkat çekti.