• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Başkan Bozkurt’tan, muhtarlar ve Ziraat Odasına ziyaret

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut Ziraat Odası’nı ve muhtarları ziyaret etti.

GÜNDEM 25.10.2021 18:48:00 0
Başkan Bozkurt’tan, muhtarlar ve Ziraat Odasına ziyaret

Ziyaretleri çerçevesinde Şuhut Ziraat Odası’nın çalışmaları hakkında Başkan Ömer Tunçay’dan bilgi alan Başkan Bozkurt, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları yerinde inceledi. Yeni Hizmet binasında faaliyetlerine devam eden Ziraat Odası’nın güzel ve kullanışlı bir binası olduğunu ve çiftçiye faydalı hizmetler geliştirdiğini kaydeden Başkan Bozkurt, Ziraat Odası Başkanı Ömer Tunçay’ı ve ekibini tebrik etti.

Başkan Recep Bozkurt, ziyaret sonrasında yeni hizmet binasının ilçeye ve çiftçilere hayırlı olması dileklerini ileterek Ziraat Odası Başkanı Ömer Tunçay’a Osmanlı Tuğrası motifli bir tablo hediye etti.

BAŞKAN BOZKURT MUHTARLARI UNUTMADI

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün ve Kaymakam Refiki Abdullah Emre Özefe ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla  Şuhut Muhtarlar Odasını ziyaret etti. Başkan Bozkurt, mahalle ve köy muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik etti. Muhtarlar adına Muhtarlar Odası Başkanı Fevzi Akar, Başkan Bozkurt’a ziyaretleri için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

MUHTARLAR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEKTEDİR

Başkan Bozkurt burada yaptığı açıklamada; “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık müessesesi, yerel demokrasinin en eski örneği, Devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız mahalle ya da köyde Devletimizi temsil etmekte, halkımızla Devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.  Devletin temsilcisi olarak faaliyet gösteren bütün muhtarlarımızın, görevlerini sağduyu içerisinde ve samimi olarak gerçekleştirmeleri en büyük temennimizdir.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Şuhut Belediyesi tarafından, düğün salonunda muhtarların onuruna yemek ikramı yapıldı.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli