• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Başkan Zeybek, CHP’li Köksal ve Görgöz’e cevap verdi

Başkan Zeybek, “Çalışmalardan dolayı mutlaka esnaflarımız kısmen de olsa sıkıntı yaşayacaklar. Bundan dolayı bölge esnafımıza biraz daha sabırlı olmalarını diliyorum" DEDİ.

SİYASET 15.07.2021 00:17:00 0
Başkan Zeybek, CHP’li Köksal ve Görgöz’e cevap verdi

Karayolları kavşağında yapımı devam eden altgeçit çalışmalarından dolayı geçtiğimiz günlerde çevre esnafı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ardından CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, davet edilerek destek istenmişti. Görgöz ve Köksal Başkan Zeybek’e çağrı yapmış yanlışlıkları sıralamışlardı. Bugün Belediye Başkanı Zeybek’ten konuyla ilgili açıklama geldi.

TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN AZALTILMASI HEDEFLENİYOR

Şehir trafiğini rahatlatma adına Karayolları Kavşağındaki alt geçit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merkez ve çevre mahallelerde birçok noktada yol genişletme ve yapım çalışmalarını devam ettiren Afyonkarahisar Belediyesi, trafik yoğunluğunu azaltacak Karayolları Kavşağındaki alt geçit çalışmalarına hız verdi.

Alt yapı çalışmaları devam eden proje kapsamında ekipler fore kazık çalışmasına başladı. Bölgede yürütülen hummalı çalışmaların ardından hizmete açılacak alt geçidin şehirdeki trafik yoğunluğunu ciddi oranda rahatlatması hedefleniyor. Güvenli trafik, güvenli yaşam düsturu ile yapılan Karayolları Kavşağı Alt Geçit çalışması kısa sürede tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

HASSASİYET VE ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Devam eden çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Bizim belediye olarak yaptığımız en temel işlerden biri, idari sınırlarımız içindeki yollarda, konforlu ve güvenli seyahati tesis etmektir. Bu kapsamda hizmet seferberliği içinde, bu çalışmaları devam ettiriyoruz. Yolların kesiştiği şehir Afyonkarahisar’a yakışır şekilde hareket ediyor ve yol yapım çalışmalarımıza hassasiyet ve özen gösteriyoruz. Şehrimiz önemli bir turizm destinasyonu olma yolunda ilerlerken bizlerde bu bilinç ile trafik güvenliğini sağlamak adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“FORE KAZIK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI”

İhale sürecine dair bilgiler de veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini aktardı. Başkan Zeybek; “İhaleye çıkıldı ve şartname imzalandı yağmur suyu tahliye kanalları yapım işi ile çalışmalar başlatıldı. Şu an aynı anda içme suyu, kanalizasyon çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor. Ayrıca mevcut asbest boruları, çelik borularla değiştirerek içme suyu problemini de uzun vadeli çözüme kavuşturmuş olacağız. Bölgede hem alt geçit, hem de alt yapı çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma fore kazık çalışmalarına da dün itibariyle başladı.  İnşallah en kısa sürede projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.  

BİRAZ DAHA SABIRLI OLMALARINI DİLİYORUM

Başkan Zeybek, “Çalışmalardan dolayı mutlaka esnaflarımız kısmen de olsa sıkıntı yaşayacaklar. Bundan dolayı bölge esnafımıza biraz daha sabırlı olmalarını diliyorum. İmkânımız olsa farklı bir yapım tekniği ile bu çalışmaları yapmak isteriz ama bu tarz çalışmalarda bu gibi durumlar kaçınılmaz oluyor. Şehrimizin her alanda cazibe merkezi olması için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki; bu çalışmalar bizi, şehrimizin geleceğine bir adım daha yaklaştıracak. Alt geçit çalışmasında emeği geçenlere de gayretleri nedeni ile ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin videosu için TIKLAYIN

https://we.tl/t-tvUuxrKBLt


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli