• BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,43% 0,22
  • EURO

    34,52% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2447,37% 0,37
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28

Başkan Zeybek Kentsel Dönüşüm alanını gezdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kasımpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

SİYASET 13.05.2022 23:02:00 0
Başkan Zeybek Kentsel Dönüşüm alanını gezdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi Cuma ziyaretlerine devam ediyor. Bu haftanın ziyaret durağı Kasımpaşa Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ile buluşan Zeybek, talep ve önerileri aldı. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti.

BÖLGE ESNAFIYLA DA BULUŞTU

Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeybek, kendisine iletilen sorunların çözümü için yerinde incelemelerde bulundu. Mahallede gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişareler yapan Başkan Zeybek,vatandaşların ve esnafların ilgisi ile karşılaşandı. Bölge esnafıyla da buluşan Mehmet Zeybek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Gazlıgöl caddesinde hizmet veren esnaflarla da bir araya gelen Başkan, karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye etti.

ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ

Belediyenin tüm birimleriyle Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Başkan Mehmet Zeybek; "Mahalle muhtarlarından, vatandaşlardan gelen istekleri yerinde görmek için bizzat saha da incelemelerde bulunuyoruz. Mahallemizin taleplerini aldık, talimatları vererek en kısa sürede çalışmalar yaparak hizmetleri vatandaşımızla buluşturacağız. Büyük bir gayret ve özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlara ve Kasımpaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ise, Zeybek ve ekibine teşekkür ettiği konuşmasında; “Mahallemizin taleplerini dile getirdik, en kısa sürede yerine getirileceği sözünü aldık. Teşekkür ediyorum” dedi.


  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli