• BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,10% 0,06
  • EURO

    51,01% 0,05
  • GRAM ALTIN

    7308,81% -0,37
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00

Bayat İlçesi'nde Hizmet ve Proje Değerlendirme Toplantısı

Bayat İlçesi'nde Hizmet ve Proje Değerlendirme Toplantısı

GÜNDEM 6.11.2025 16:54:11 0
Bayat İlçesi

Bayat İlçesi'nde Yürütülen Çalışmalar İstişare Edildi


Afyonkarahisar'ın Bayat İlçesi'nde, ilçe protokolü bir araya gelerek yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Kaymakamlık Ziyareti


Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çoban ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kaymakamı Ahmet Akdağ'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, ilçenin gelişimine yönelik konuların ele alındığı bir iş birliği ortamında geçti.


İstişarelerde Bulunuldu


Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Bayat İlçesi'nde devam eden çalışmalar ve gelecek projeler masaya yatırıldı. Taraflar, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.


Toplantıda öne çıkan konular şunlardı:



    • Altyapı ve üstyapı çalışmalarının mevcut durumu

    • İlçe halkına sunulan hizmetlerin geliştirilmesi

    • Yeni projelerin hayata geçirilme süreçleri


Bu istişarelerin, Bayat'ın daha müreffeh bir geleceğe taşınmasına katkı sağlayacak ortak bir vizyon oluşturduğu gözlendi.

  • Perşembe 11.3 ° / 0.4 ° Güneşli
  • Cuma 11.3 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false