• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Ben ve ekibim işimizi doğru yapıyoruz

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, “Ben ve ekibim, oyuncu kardeşlerimle beraber işimizi doğru yapıyoruz. Amed maçına hazırlanıyoruz, hedefimiz üç puan” dedi.

SPOR 26.03.2021 23:36:00 0
Ben ve ekibim işimizi doğru yapıyoruz

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Sancaktepe maçı sonrası değenlendirmede bulundu.

OYUNU KONTROL ALTINDA TUTTUK

Sancaktepe’nin bulunduğu konum nedeniyle maç öncesi puan hesapları yaptığını belirten Bahaddin Güneş, “Rakibimiz, orta sahada kapanıp kontra ataktan gol bulmayı planlıyordu. Biz de bunun analizini yaparak topun bizde kalmasını sağlayıp, rakip defans arkasını kullanarak sonuca gitmek istedik. Bunda da çok başarılı olduk. Golü penaltıdan erken bulduk ama daha sonra ilerde çoğalıp gol bulma şansımız olmadı. İkinci yarıda oyuncularımızın istekli ve arzulu oyunuyla defans arkalarını iyi kullanması ikinci golün gelmesini sağladı. 2-0'dan sonra top daha çok bizdeydi. Oyunu kontrol altında tuttuk” diye konuştu.

AMED MAÇINA HAZIRLANIYORUZ, HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN

Alınan üç puanın play-off hattı için çok önemli olduğunu belirten Bahaddin Güneş, şunları söyledi; “Bir maçımız eksik olmasına rağmen yolumuza devam ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimle en iyi şekilde mücadelemizi vermeye çalışıyoruz. Ben ve ekibim, oyuncu kardeşlerimle beraber işimizi doğru yapıyoruz. Amed maçına hazırlanıyoruz, hedefimiz üç puan. İnşallah hayırlısı ile Amed deplasmanından puanlarla dönmeyi planlıyoruz. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek'e, Kulüp Başkanımıza, yönetimimize ve Afyonspor taraftarlarına ekibim adına ve futbolcu kardeşlerim adına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Bu zorlukları inşallah iyi oynayarak aşmaya çalışacağız.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli