• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Biz millete hizmet için varız

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şehrimize hizmet için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü biz millete hizmet için varız” dedi.

SİYASET 14.01.2022 23:02:00 0
Biz millete hizmet için varız

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hemşehrileri ile buluşmasını mahalle ziyaretleri ile sürdürüyor. Bu haftaki ziyaret durağı ise Dairecep Mahallesi oldu.

Başkan Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden itibaren düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Dairecep Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Ömer Ortaç’ın taleplerini ve görüşlerini aldı. Mahalle sakinlerini, belediyenin gerçekleştirdiği ve 2022 yılı yatırım programında yer alan çalışmalar hakkında bilgilendirerek istişarelerde bulundu. Başkan Zeybek’in ziyaret programına Başkan Yardımcısı Murat Öner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve birim müdürleri eşlik etti. Ziyaret kapsamında çocuklar ile de bir araya gelen Başkan Zeybek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Zeybek’e teşekkür eden çocuklar da aldıkları hediyelerden dolayı büyük sevinç yaşadı.

"BİZ MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ"

Geçtiğimiz yıl vatandaşların verdiği destekle şehrimizde birçok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Zeybek; “Çocukluğumun geçtiği mahallede hemşehrilerimle birlikte olmaktan mutluyum. Muhtarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Aldığımız talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz. Geçen yıl tüm mahallelerimizi iki kere ziyaret ettik. Bu yılda da inşallah yine vatandaşlarımızın desteği ile önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize hizmet için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü biz millete hizmet için varız” dedi.

Programda Başkan Zeybek, Muhtar Ortaç’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ 

https://we.tl/t-L4xp5d2IxC


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli