• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Bizim Akif tiyatro gösterisine yoğun ilgi

Dinar Belediyesi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümünde anlamlı bir tiyatro gösterisine evsahipliği yaptı.

YAŞAM 27.12.2021 21:33:00 0
Bizim Akif tiyatro gösterisine yoğun ilgi

Dinar Belediyesi kültür hizmetleri kapsamında İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıl dönümünde “Bizim Akif” adlı ücretsiz tiyatro gösterisi saat 19:00’da Belediye Kültür Salonunda vatandaşlarla buluştu.

Tiyatro öncesinde: başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitler ve İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy için bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak akabinde İstiklal Marşı okundu.

Düzenlenen tiyatro gösterisine; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, İyi Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, Ticaret Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel, Dinar Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tiyatroya katılan vatandaşlara belediye tarafından meyve suyu ikram edildi. Vatandaşların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği “Bizim Akif” isimli tiyatro oyunu sonunda Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, gerçekleştirilen anlamlı ve güzel bir tiyatro gösterisi için tiyatro ekibini tebrik ederek, "İstiklal Marşımızın yazarı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 85. Yılında değil her zaman sevgi, saygı ve minnetle anacağız. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Başkan Sarı, Yazar ve Yönetmen Hasan Özaşlamacı’ya ve beraberindeki heyete günün anısına çiçek takdim etti.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli