• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Bolvadin’de yanan dükkanlar için Bakan Kurum ile görüştüler

Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşen Uluçay hazırlanan raporu teslim ederek destek sözü aldı.

SİYASET 11.05.2022 20:33:00 0
Bolvadin’de yanan dükkanlar için Bakan Kurum ile görüştüler

Bolvadin’de yaşanan 20 işyerinin kül olduğu yangın felaketinin ardından hemen olay yerine giderek incelemelerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Topçu’ya ve Belediye Başkanına rapor hazırlamalarını istedi. Hazırlanan raporu alan Başkan Uluçay soluğu Ankara’da aldı. Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşen Uluçay hazırlanan raporu teslim ederek destek sözü aldı. Milletvekili Ali Özkaya da “Bu süreçte en azami şekilde vatandaşlarımıza destek olacağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi. Burada Bakan Kurum’a Bolvadin'de yaşanan yangın dolayısıyla bilgi veren Başkan Uluçay,yangın yeri ile ilgili hazırlanan raporu teslim etti.

YANGIN VE KENTSEL YENİLEME İÇİN DESTEK TALEP ETTİLER

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Uluçay, “Bolvadin ilçemizde yaşanan yangın dolayısıyla esnaflarımız ve işyeri sahiplerimizin yanında olabilmek adına AK Parti hükümetleri olarak Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a ilgili raporu teslim ettik ve kendilerinden destek beklediğimizi ifade ettik.Bakanımız da sağolsungerekli desteği vereceğini ifade etti. Tabi bunun yanında kadim ilçemiz Bolvadin’de kentsel yenileme için de ayrıca destek talep ettik. Biz AK Parti'nin neferleri olarak nerede bir vatandaşımız mağdur ise, nerede bir sıkıntı varsa o sıkıntıya müdahale etmek ve vatandaşımızı nefes aldırmakla sorumluyuz. Bu yüzden her yaşanan sıkıntının ardından yaptığımız ziyaretleri şov maksatlı değil bizzat vatandaşlarımıza dokunan ve sonucunu alacağımız ziyaretler olarak görüyoruz. Biz bir yere giderken oradan nasıl şov malzemesi çıkarılır diye değil, vatandaşımıza nasıl dokunuruz ona bakarız. İnşallah Bolvadin ilçemizde yaşanan bu yangın dolayısıyla yaraları tez vakitte saracak ve vatandaşlarımıza eskisinden daha iyi bir ortam sağlayacağız” dedi.

ERDOĞAN VE MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

Uluçay sözlerini, “Bizler bu konuda çabaları için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“BU SÜREÇTE EN AZAMİ ŞEKİLDE VATANDAŞLARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise görüşme ilgili olarak "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile Bolvadin ilçemizde meydana gelen elim yangın olayı sonrasında yapılacak çalışmalar ile alakalı çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah buradaki esnaflarımızın, iş yeri sahibi vatandaşlarımızın hükümet olarak yanında olacağız. Sayın Bakanımıza bölgenin kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi ve vatandaşlarımıza destek olunması hususlarını aktardık, sağolsunlar konuya yakın alaka gösterdiler. Bu süreçte en azami şekilde vatandaşlarımıza destek olacağız. Bir kez daha bu vesile tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli