• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

Bunlara cevap vermekle vakit kaybedemeyiz

Milletvekili Yurdunuseven, “Seçim sürecinde sahaya çıkıp yalnızca iftira atmak, bu şehirde yapılmış ve yapılacakları bilmek bir kenara dursun tek bir vaadi olmayanlarla biz aynı kefede değiliz” dedi.

SİYASET 26.05.2023 01:41:00 0
Bunlara cevap vermekle vakit kaybedemeyiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yurdunuseven mesajında şunları söyledi: “Yaklaşık 2 aydır süren seçim çalışmalarımızın neredeyse tamamını hemşehrilerimizle beraber olmaya ayırdık. 6 Şubat depremiyle sarsılan ve yanan yüreklere matem havamıza zarar gelmesin diye yüksek ihtimam gösterdik. Biz zaten sadece bu seçim çalışmalarında değil her zaman sahada yerinde tespit yerinde çözüm anlayışıyla çalışıyoruz. 

Bu yüzden de hemşehrilerimizin taleplerini ihtiyaçlarını gerek gecesini gündüzüne katan teşkilatlarımız gerekse kendimiz sahada bizzat tespit ediyoruz. Velhasıl kelam seçim sürecinde sahaya çıkıp yalnızca iftira atmak, bu şehirde yapılmış ve yapılacakları bilmek bir kenara dursun tek bir vaadi olmayanlarla biz aynı kefede değiliz. Bunlara cevap vermekle de vakit kaybedemeyiz. Herşey ortada gün gibi duruyor ve çok şükür ki milletimizde bunu çok net bir şekilde görüyor. Ülkemizin geleceğinin her bir vatandaşımızın ellerinden geçtiğini biliyoruz. Bu bilinçle vatandaşlarımızla istişare ediyor gerekeni Ankara’da dile getiriyoruz. 

21 Mücadele ve hizmet dolu yılın ardından koltuk değneklerini atıp yürüme hatta koşma vakti geldi. Türkiye Yüzyılı olarak adlandırdığımız bu vakte hemşehrilerimizle, esnaflarımızla birlikte omuz omuza giriyoruz. Yine bu doğrultuda Kapalı Pazar Yeri’nde hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla buluştuk. 14 ve 28 Mayıs’ı, Türkiye Yüzyılı’nı konuştuk. 

Sahipata Mahallesi’nde ve Çakıcı Petrol civarındaki esnaflarımızın taleplerini dinledik. Hane Ziyaretleri programımız kapsamında Akmescit Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizim gayretimiz de gayemiz de belli. Bizler bu şehrin sokaklarında büyüdük. Gencinden yaşlısına herkes bizim ne olduğumuzu bilir. Hamdolsun bugüne kadar biz hemşehrilerimizi hiç yanıltmadık. Yeniden doğru adımlarla yola devam edeceğiz.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli