• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

CHP lideri Kılıçdaroğlu Afyon’a geliyor

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar programının önümüzdeki günlerde netleşeceğini kaydetti.

SİYASET 15.08.2022 22:55:00 0
CHP lideri Kılıçdaroğlu Afyon’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ile Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Kenan Otlu ve Akın Geyik Afyonkarahisar’a gelerek bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Heyeti Afyon ziyaretlerinde CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve parti örgütleri karşıladı. Ziyaret ve planlamalarla ilgili basın açıklaması yapan CHP İl başkanı Yalçın Görgöz, şunları söyledi:  

25-26 AĞUSTOS TARİHLERİNDE GELECEK

“Biliyorsunuz 26 Ağustos 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,  Kocatepe’den Büyük Taarruz emrini vererek başlattığı Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. Yılı.

25 Ağustos’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının daveti üzerine Afyonkarahisar’a geliyor. Bundan dolayı bugün Şuhut ilçemiz ve Kocatepe’de bir takım çalışmalar yapacağız. Sonrasında birkaç gün içerisinde, Sayın Genel Başkanımızın 25-26 Ağustos Afyonkarahisar programını sizlerle paylaşacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa siyasi olarak bağımsızlığınızı koruyamazsınız" demiştir.

YA SATILMIŞ, YA DA KAPATILMIŞ OLUP, YOK EDİLMİŞTİR

Bu düşünce ve anlayışla, önce İzmir İktisat Kongresini yapmış, ardından da kısa sürede sayısız yatırımları başlatmış ve ülkemize kazandırmıştır.

Atatürk ve Kuvayı-Milliyecilerin, büyük mücadeleler vererek, savaş meydanlarında kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu güzel vatanımız ve halkımızın kalkınması için yapılan sayısız fabrikalar, işletmeler ve kurumlar, mevcut iktidarın uyguladığı yanlış ekonomi ve siyasi politikaları sayesinde ya satılmış, ya da kapatılmış olup, yok edilmiştir.

Bugün ülkemiz, çok büyük ekonomik, siyasi ve sosyal bunalım içerisindedir. Biz CHP’ler, köy köy, mahalle mahalle çalışarak içerisinde bulunduğumuz malum durumu halkımızla paylaşırken, çözüm yollarını da anlatarak, halkımıza umut olmayı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.

CHP İLK YAPILACAK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAK

Bugünkü durumda, halkımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını doğru tespit edip, çözüm yollarını anlatıp, yapılması gerekenleri Saray iktidarına tek tek yaptıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sadece ana muhalefetin değil, tüm toplumsal muhalefetin önderi ve umududur.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, CHP ilk yapılacak seçimde iktidar olacak, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden tüm halkımızı kucaklayacak ve tüm yaraları kısa sürede saracaktır. Hep birlikte, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz, halkımızın yüzü gülecek ve laik cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Gidiyor gitmekte olan; haramilerin saltanatı, geliyor gelmekte olan halkın iktidarı.”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli